Geoblog.pl    masar    Podróże    Na spotkanie z przygodą - Azja 06/07    Goa, Palolem Beach - tu mnie szukajcie :)
2007
sty

Goa, Palolem Beach - tu mnie szukajcie :)

Indie
Indie, Palolem

No to siedze w stanie Goa, w Palolem. Raj na ziemi to sobie troche inaczej wyobrazam, nie mniej jest super. Szeroka piaszczysta plaza, palmy, mnustwo knajpek nad brzegiem morza i nawet piwo tansze niz w pozostalej dotychczas zwiedzonych przeze mnie partiach Indii, tylko ta pogoda jakas nie taka, no ale czego tu wymagac jest srodek zimy wiec 30 stopni Celsjusza musi wytarczyc :). To by bylo na tyle z Goa, mykam z kafejki bo kazda minuta spedzona tutaj a nie w cieniu palm jest stracona.

P.S. do ekipy z Klodnicy
doszly mnie sluchy Panowie ze od czasu do czasu wychylacie co nieco za moje zdrowko (respect), wiedzcie wiec ze nie jednego browarka smignolem tutaj z mysla o Was :), powiem krotko szkoda ze Was tu nie ma bo roznieslibysmy to cale GOA !!!!!! :)

Filat
Filat - 2007-01-18 01:52
Ciekawe jakie to piwa tam serwują?

Basia i Piotrek Nowak
Basia i Piotrek Nowak - 2007-01-18 18:48
Pozdrowienia dla Wielkiego Podróżnika z malutkiej Kłodnicy! (leżącej w centrum Wszechświata)!
Zazdrościmy Ci tak oryginalnego sposobu poznawania świata! Liczymy na wiele fajnych fotek i opowieści.
Nasz Wielki Samotny Globtroterze! Życzymy Ci wielu pozytywnych wrażeń i szczęśliwego powrotu do domu (w wybranym przez Ciebie momencie).

Aga w obronie wszystkich
Aga w obronie wszystkich - 2007-01-22 12:20
No, no Baco, nie tylko Klodnica pije Twoje zdrowie, ale Makiety, Lesbije i Wydry tez, nawet w sylwestra o 12. Ale Ci zazdroscimy tych wrazen... Pozdrawiamy

krzysiu b. goja
krzysiu b. goja - 2007-01-24 17:12
Panie Masar dobry!!tee jakis hindus ci siedzi na gg bo zech sie pytoł:P:P bo tos niy jest ty bo juz z nim godom godzina i epi ze jest z indii ehehe!! zablokuj sie haslym twoje konto na gg eheh

krzysiu b. goja
krzysiu b. goja - 2007-01-25 15:02
ciuu zaś ci jakis inny hindus siedzi na gg :P:P eheh

Ekipa z Kłodnicy
Ekipa z Kłodnicy - 2007-01-26 12:06
Tak trzymać MasaR! Kamień na kamieniu by nie zostoł jakby przeszło kłodnickie tsunami!!!

masar
Łukasz Nowak
zwiedził 12% świata (24 państwa)
Zasoby: 145 wpisów145 220 komentarzy220 39 zdjęć39 0 plików multimedialnych0

28.09.2013 - 24.10.2013